Miamida

Mitt navn er Mona Wikøren. Jeg er frilansjournalist og bruker pseudonymet Miamida fra og med januar 2023.

Høsten 2021 startet jeg mitt eget enkeltmannsforetak som frilansjournalist. Jeg fikk støtte av Fritt Ord til et større graveprosjekt som fikk arbeidstittelen «Narkooppgjøret». Jeg jobbet gjennom vinteren med dette. I vår fikk jeg imidlertid satt livet på pause da jeg fikk kreft. Jeg er fremdeles sykemeldt og er usikker på hvor mye jeg vil klare å jobbe.

I tiden som kommer skal jeg finne ut av akkurat det.

Derfor blir det ikke så mange oppdateringene her riktig ennå. Følg meg gjerne på Twitter. Har du i tillegg på varsel, så får du et hint når jeg publiserer.

Utdanning og praksis:

Bachelor i kultur og samfunnsfag + featurejournalistikk (20 stp)

Bachelorgraden er bygget opp av mellomfag i statsvitenskap fra Universitetet i Oslo, og journalistikk fra Høgskolen i Oslo.

Jeg startet journalistkarrieren i Farsund i 2011 i Lister. I 2020 fikk jeg et års vikariat i Agderposten. Etter det hadde jeg et vikariat i Fædrelandsvennen i 2021. Høsten 2021 registrerte jeg enkeltmannsforetaket Winkel Wikøren frilans.

Høsten 2021 fikk jeg hederlig omtale for sakskomplekset «Rolleblanding i politiet» under utdelingen av Sørlandets pressepris i kategorien Årets sak. Det inspirerte til ytterligere graving.
Juryens begrunnelse for å gi hederlig omtale for sakskomplekset mitt.

Legg igjen en kommentar